13.3.2016

Täs Kunnos ft. Haamu | Kolmoisolento EP biisi kerrallaan

Seuraavaksi esittelyssä Kolmoisolento EP:ltä Täs Kunnos ft. Haamu

Haamun kanssa päätettiin tehdä yhteisbiisi 2013 Turku Soundcheckissä kun oltiin esiintymässä samaan aikaan ja heitettiin propsit toistemme keikoista ja diggailtiin meiningeistä.
Omat verset kirjottelin aika pitkälti Turku-Helsinki -motarilla ajaessani ja kirjotin/äänitin puhelimeen. Eli nää lyriikat ei ole mitään handsfreestyleä.

Purkitin himastudiossa ja lähetin demon Haamulle joka purkitti omat versensä demon päälle ja tä lopullinen versio on aika pitkälti se kyseinen Haamun demotus. (Koska tosta FrostyFin:n vanhasta biitistä ei löytyny enää tekotiedostoja.) Eli soundi on ihan törkeen raaka, mutt onneks tää musanteko oo muutenkaan mikään tilaustyö. Ja sisältöhän ratkaisee.

K.Luu Täs Kunnos ft. Haamu


Täs Kunnos -konseptiin sain idean Letkiksen Pilkku -biisissä olevasta Nousiaisen heitosta :"täs kunnos voi tulla koko maailma vastaan", joka oli jäänyt looppailemaan mieleeni. Siinä kontekstissa kunto taisi olla jonkinasteinen ryynikänni, mutta tässä tuo laini asetetaan täysin erilaiseen valoon. Lähinnä sellaiseen selkeään ihmisestä sisältä löytyvään voimaan ja rohkeuteen, jolloin voi tulla koko maailma vastaan.

Siihen kuntoon ei tarvita kenenkään toisen voittamista eikä todistelua eikä tosiaan mitenkään provosoida ketää mihinkään mittelöön: "täs kunnos voi tulla koko maailman vastaan, mutt ei välii vaikkei tulis, ei lähelkää täs nupis tapan angstaa"
Tuohon tilaan voi päästä vaikka yksin keskellä metsää.

Kuuntele!